”AURINKOENERGIALLA ISO MAHDOLLISUUS MUUTTAA ENERGIAN JAKELUN INFRAA”

Rejlers on pohjoismainen perheyritys, joka toimii Suomessa 18 paikkakunnalla. Rejlers Finlandin kotipaikka on Mikkeli. Tukholman pörssiin kirjautuneen yrityksen liikevaihto on 42 miljoonaa euroa ja kaiken kaikkiaan Rejlersillä on yli 2100 työntekijää.
”Rejlers on alansa menestynein ja tervein yritys Pohjoismaissa”, kertoo Energian ja Infran toimialajohtaja Timo Holmberg. Rejlers toimii arvojensa mukaan: se haluaa olla luotettava ja menestyvä toimija sekä persoonallinen ja terve yritys, jossa erityisesti henkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan.
Rejlersin toimii teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran toimialoilla, joissa Rejlersin tuotekavalkadiin kuuluvat suunnittelu, konsultointi, projektit ja digitalisaatioon liittyvät toiminnot.
Sun Mikkeli-yhteistyö ja yhteiskuntavastuun merkitys
Rejlers on mukana Sun Mikkeli-aurinkovoimalahankkeessa kahdella eri tavalla. Rejlersin panos aurinkovoimalan rakentamisessa on merkittävä. Rejlers suunnittelee ja mitoittaa aurinkovoimalan sähkötekniikan ja suunnittelee jakeluverkkoon liittämisen. Rejlers suunnittelee osioita tietoliikenteestä, valaistuksesta ja valvonnasta.
Rejlers lähti mukaan myös Sun Mikkelin hyväntekeväisyyskampanjaan:
”Pyrimme yrityksenä yhteistyöhön monien eri tahojen kanssa. Yksi hyvä ja konkreettinen keino osallistua on tukea lasten ja nuorten liikuntaa. Sun Mikkeli-hankkeessa pääsemme osallistumaan siihen pitkäjänteisesti”, kertoo Timo Holmberg.
”Muutoinkin autamme nuoria rakentamaan urapolkua Kultahippu-ohjelmamme kautta. Sen ideana on palkata mahdollisimman paljon kesätyöntekijöitä ja työelämään tutustuvia opiskelijoita. Kesätöihin palkatut nuoret ovat yleensä 2. ja 3. vuoden AMK- tai yliopisto-opiskelijoita. Näiden kaikkien toimenpiteiden avulla Rejlers kantaa omaa osuuttansa yhteiskuntavastuusta.”
Etelä-Savon Energia Oy arvostaa Rejlersin panosta yhteistyökumppanina ja erityisesti yrityksen vastuullista roolia yhteiskuntavastuun kantajana ja yhteisöllisyyden kehittäjänä.
ESE myös kiittää Rejlersin Sun Mikkeli-hyväntekeväisyysprojektiin osallistumisesta!
______________________________________________________________________________________

REJLERS TARJOAA MONIPUOLISIA INSINÖÖRIPALVELUJA TEOLLISUUDEN, ENERGIAN, RAKENTAMISEN JA INFRAN ASIAKASKUNNILLE. REJLERS YHDISTÄÄ DIGITALISAATION JA INSINÖÖRIOSAAMISEN JA ON UUSIEN PALVELUIDEN AKTIIVINEN KEHITTÄJÄ. REJLERSIN OSAAMINEN ON ASIAKKAIDEN KÄYTÖSSÄ KONSULTTIPALVELUINA, PALVELUTUOTTEINA JA PROJEKTIRATKAISUINA.
SUOMESSA TOIMIMME 18 PAIKKAKUNNALLA JA MIKKELI ON REJLERS FINLANDIN KOTIPAIKKA. SUOMESSA REJLERSILLÄ ON YLI 500 ASIANTUNTIJAA.
SUOMEN REJLERS ON OSA POHJOISMAISTA REJLERS AB -YHTIÖTÄ. TOIMINTA SUOMESSA ALKOI VUONNA 1980 MIKKELISSÄ JA NYT HENKILÖKUNTAA ON JO 500.