Kodista luopuminen tai uuden etsintä ovat ihmisen elämän tärkeimpiä päätöksiä. Siksi ammattitaitoisia ja tietotaidostaan huolehtivia kiinteistönvälittäjiä tarvitaan. Kiinteistömaailma Mikkeli panostaa henkilöstönsä ajantasaiseen osaamiseen, ostajien ja myyjien hyvään palveluun sekä paikallistuntemukseen, joiden avulla hyvät kiinteistökaupat syntyvät.

Kiinteistömaailma on toiminut Mikkelissä jo 20-vuoden ajan. Yrittäjät Teija Häyrinen ja Pertti Orava lähtivät toimintaan mukaan vuonna 2012. Kiinteistömaailma on toiminut Suomessa valtakunnallisesti jo 1990-luvulta saakka.

Häyrinen, Orava ja 6 muuta kiinteistönvälittäjää tuovat myyjiä ja ostajia yhteen Etelä-Savon alueella. Asiakaskuntaa löytyy Mikkelistä, Juvalta, Pertunmaalta, Puumalasta, Hirvensalmelta, Mäntyharjulta ja Kangasniemeltä. Vaikka alue on iso, löytyy kiinteistönvälittäjiltä tarvittava paikallistuntemus.

ESE ja Kiinteistömaailma Mikkeli luovat energisen hyväntekeväisyyssuhteen Sun Mikkelin kautta. Kiinteistömaailma Mikkeli valitsi Sun Mikkeli-hyväntekeväisyyskohteekseen lasten ja nuorten liikunnan tukemisen. Sitä he ovat tehneet jo aiemminkin tukemalla mm. voimisteluseura Siriuksen toimintaa. Muutoin yhteistyö ESEn kanssa tulee näkymään myös energiatietouden jakamisena asiakkaille päin.

 

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee vajaa 700 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Brändin omistaa Danske Bank, asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Kiinteistömaailma – helpoin tapa ostaa uusi koti, varmin tapa myydä oma koti