hippokisat

Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Kari Manninen tsemppasi osallistujia yhdessä Henri ja Hanna Hipon kanssa Mikkelin Hippo-kisoissa Urheilupuiston kentällä 7.6.2017. Tällä kertaa osallistujia kisoissa oli n. 450. Omaksi vahvimmaksi lajikseen Hippo-kisoissa Manninen mainitsi pallonheiton

Suomen suurimpaan finanssiyhtymään, OP Ryhmään kuuluva Suur-Savon Osuuspankki on lähtenyt hyväntekeväisyysyhteistyöhön Etelä-Savon Energian kanssa. Hyväntekeväisyyskohteekseen Suur-Savon Osuuspankki valitsi lapset ja nuoret.

Osuuspankit ovat järjestäneet Hippo-kisoja 1980-luvulta saakka. Mikkelissä osallistujamäärä on tyypillisesti 400-500 lapsen luokkaa. Harva toinen tapahtuma pääsee tällaisiin osallistujamääriin. Syy Hippo-kisojen suosiolle on luonnollinen: Maksuttomissa kilpailuissa jokainen osallistuja palkitaan ja kynnys osallistumiseen on tehty matalaksi. 80-luvulla kisailleet tuovat nykyisin omia lapsiaan kokeilemaan urheilulajeja ja nauttimaan tunnelmasta.

Kysyimme Mikkelin Hippo-kisojen yhteydessä Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Kari Manniselta mitä hänelle tulee mieleen sanoista aurinkoenergia ja yhteiskuntavastuu. Manninen kertoi aurinkoenergia-sanan herättävän positiivisia ajatuksia. Ekologisuus ja toimet luonnon säästämiseksi edustavat hänelle tärkeitä arvoja. Yhteiskuntavastuusta hän kertoi Osuuspankin edustajana. OPlle se tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Yhteiskuntavastuu näkyy heillä kaikessa toiminnassa. Yhteistyö eri yhteisöjen kanssa, maakunnan kehittäminen ja kaksoisrooli asiakasomisteisena pankkina ovat pääväylät yhteiskuntavastuun toteuttamisessa.

Vastuullisuus on yksi OPn kantavista arvoista. Asiakasomisteisena yrityksenä Suur-Savon Osuuspankki hahmottaa toimintaansa kaksoisroolin kautta: liiketoimintaroolissa pankki luo taloudellista hyvää, jota se voi hyödyntää yhteisöllisessä roolissaan. Toiminta yhteisöllisessä roolissa tarkoittaa vastuunkantoa myös ympäröivästä yhteiskunnasta ja paikallisyhteisöistä. OP haluaa olla tiiviisti mukana suomalaisen yhteiskunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. OP on juuriltaan tiukasti kiinni Suomessa ja se merkitsee vastuunkantoa suomalaisista ja Suomesta.

____________________________________________________________________________________________

Suur-Savon Osuuspankki on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankista saa myös laki- ja kiinteistönvälityspalvelut. Suur-Savon Osuuspankki on lähellä asiakasta – pankilla on kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut sekä useita konttoreita toimialueella.

Suur-Savon Osuuspankki on omistaja-asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Pankin toimintaa ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Pankin perustehtävä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. Suur-Savon Osuuspankki toimii eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessa elinvoimaisen maakunnan, Etelä-Savon, kehittämiseen.